Inneselger/kundeveileder

For ytterligere å styrke vår salgsavdeling og utnytte vårt store potensiale, søker vi ny medarbeider som kan avlaste våre uteselgere. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å:

  • behandle forespørsler og utarbeide tilbud på en effektiv og profesjonell måte

  • følge opp egne og andres tilbud

  • motta bestillinger fra kunder og registrere ordre i vårt ordre-system

  • følge opp kunder og gi tilbakemeldinger om status

  • finne og optimalisere løsninger for kundene med utgangspunkt i våre produkter og tjenester

  • bidra med innspill til kontinuerlig logistikkforbedring

  • ha kommunikasjon med og hente nødvendig produktinformasjon fra leverandører

  • bistå uteselgere med diverse oppgaver

  • samarbeide med kolleger både på egen og andre avdelinger

 

Stillingen passer for deg som kommer fra sikkerhets- eller elektrobransjen, men også for deg som har relevant erfaring fra salg til videreforhandlere (B2B) og samtidig har interesse og forståelse for tekniske produkter. Du må ha en brennende interesse for å skape resultater gjennom langvarige kunderelasjoner og dessuten være effektiv, initiativrik, konstruktiv og selvgående. Du må også være strukturert, nøyaktig, serviceinnstilt og ha god ordenssans, samt beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Det er i tillegg særdeles viktig å kunne kommunisere tydelig og oppriktig med kunder, leverandører og medarbeidere, samtidig som du også er tillitvekkende og har god evne til å lytte. For å lykkes kreves det at du setter deg godt inn i produktene gjennom egen- og intern læring, og tilegner deg kunnskap om kundene og deres behov.

Bransjen er mannsdominert og vi oppfordrer også kvinner til å søke.

Vi er en hyggelig gjeng i et aktivt og dynamisk miljø. Mer informasjon om Noby AS og produktutvalget finner du på www.noby.no. Send din søknad med CV til jon@noby.no. Merk e-posten med «inneselger».

Om arbeidsgiveren

Noby AS, etablert i 1964, er en heleiet norsk sikkerhetsgrossist med 13 ansatte innenfor innbruddsalarm, brannalarm, TV-overvåking, røykvarslere og andre sikkerhetsrelaterte produktområder. Produktene følges av høy fagkompetanse, god logistikk og stor supportkapasitet. Uten binding til en enkelt produsent er et nettverk av ledende leverandører verden rundt knyttet til bedriften. Noby AS har trolig en av bransjens beste webhandelsløsninger. Selskapet er i vekst og forventer en omsetning i 2017 på nær 50 millioner kroner. Selskapet holder til i lyse og trivelige lokaler i Cecilie Thoresens vei 5 på Lambertseter i Oslo.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.