SIM-kort fra CSL - valgfri datapakke

Varenr: CSL SIM
El.nr.:
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLINKER
Beskrivelse

CSL SIM

 

SIM-kort fra CSL med valgfri datapakke. Med SIM-kort fra CSL vil du som installatør selv kunne administrere kundens og dine egne SIM-kort via egen portal - for å kunne bestille disse SIM-kortene må du først registrere deg via vår portal:  https://m2mconnect.csldual.com/Noby

 

Kortene har ingen kostnad og ingen løpende utgifter før de tas i bruk - da vil de automatisk aktiveres og valgt datapakke trer i kraft. Du kan selv administrere kortene via portalen og si opp abonnementet eller endre datapakke. Som installatør har du da mulighet til å viderefakturere denne kostnaden til din kunde som en tjeneste og legge til andre tjenester som service etc.

 

Som installatør vil du også ha data roll-over mellom dine SIM-kort, slik at dersom et SIM-kort har overforbruk vil dette kompenseres fra de SIM-kort som ikke bruker hele datapakken.

 

SIM-kortene har roaming-funksjon som gjør at de automatisk velger det operatørnettverket som gir best dekning på installasjonsstedet - også dersom enheten er mobil eller flyttes til nytt sted. Dette gir trygghet for at kommunikasjon opprettholdes for kritiske installasjoner.

 

Jablotron sentraler - spesifikk info

Dersom man velger å benytte disse SIM-kortene istedet for de SIM-kortene som følger med Jablotron sentralene vil man som installatør ha kontroll på abonnementene og at disse er operative. Tjenester kan også legges inn i den månedlige kostnaden til kunden. 

 

Forventet databruk for JA-100 sentraler er som følger:

LAN - GSM som backup - ca 1MB pr. måned

Kun GSM - ca 25MB pr. måned

 

 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent CSL Group


Tilbehør
LINKER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.