Integra 32 pakke uten tastatur FG - EN2 (S-182/06)

Integra 32 pakke uten tastatur

FG - EN2 (S-182/06)

Varenr: First32-PKU
El.nr.: 6254031
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLINKER
Beskrivelse
Pakkeløsning med Integra 32 sentralen bestående av:
 
  • 1 x Integra 32 alarmsentral med kabinett. 
  • 1 x 7Ah batteri. 
  • 1 x innesirene. 
  • 2 x PIR detektor. 
  • 1 x magnetkontakt. 
  • 4 x alarmmerker .
 
NB! Leveres ikke med betjeningspanel - velg ønsket betjeningspanel fra listen over tilbehør.
 
Integraserien er et prisgunstig, modulbasert og fleksibelt alarmsystem som egner seg i alt fra enebolig til større næringsbygg. Den kan benyttes som men kombinert alarm (innbrudd, brann og vann) eller for tekniske alarmer. Meldinger kan sendes via analog telefonlinje, GSM (krever GSM-X eller INT-GSM) eller via IP (krever ETHM-1). 
 
Integra serien består av en rekke alarmsentraler som alle benytter de samme betjeningspanelene og modulene. Sentralene velger man utifra behovet man har for antall soner eller områder, og systemet utvides enkelt med ulike utvidelsesmoduler. Dette er avanserte systemer som er konstruert med tanke på erfaringer gjort fra CA-5 og CA-10 sentralene. Det er et utall ulike betjeningspaneler som kan benyttes - LCD, touch og med kortlesere. Sentralen leveres uten betjeningspanel (velg selv). Til disse sentralene kan man tilkoble berøringsfrie kortlesere og adressemoduler som benytter adressebrikker for identifikasjon av detektorene på en 3 leder buss.
 
Nedlastbart program DloadX benyttes for programmeringen av systemet, ved hjelp av programmeringskabel eller via telefon eller Ethernet (krever modul ETHM-1). Med programmet GuardX (nedlastbart) kan man benytte en tegning av bygget og plassere detektorer og områder på denne - og ha full kontroll på anlegget på en PC.  
 
Vi anbefaler å koble en detektor pr. sone slik at anlegget er adresserbart, og at sonekort og undersentraler kan plasseres rundt i bygget for effektiv kabling. For hver 100m kabelstrekk eller minimum hvert 5 sonekort bør det være en undersentral First-pp med eget batteri.
 
På anlegg hvor man skal benytte eksisterende kabling, kan adressekort i sentralen og adressebrikker i detektorene være et alternativ.
 
Ved bruk av nettverksmodul ETHM-1, kan sluttkunden overvåke anlegget fra PC (GuardX) og laste ned applikasjon for å overvåke og betjene anlegget på mobiltelefon. Da vil mobilen kunne benyttes som et betjeningspanel. Linker til disse applikasjonene finner du under produktet ETHM-1.
 
Til Integra kan som tillegg leveres DIN-skinne montert relémodul (8x16amp) for automatisering av bygg ut ifra alarmhendelser og kommandoer. F.eks lys, varme, ventilasjon, strømkurser til kaffetrakter etc. Dette kan også styres fra PC og smartelefon.
 
Systemet kan integreres med KNX-systemer, hvor Satel også levere KNX-moduler. 
Teknisk info

Produktinformasjon

Garanti 3 år
Godkjennelser FG grad 2
Montering Innendørs
Produktserie Integra serien


Tilbehør
LINKER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.