Aspect Link - årslisens - 51+ brukere 12 mnd - forhåndsbetaling

Aspect Link - årslisens - 51+ brukere

12 mnd - forhåndsbetaling

Varenr: LNKPSRVPM-50+
BeskrivelseTeknisk infoLINKER
Beskrivelse

Aspect Link - Årlig lisens

Dette er et system for overvåking/støtte for alenearbeidere, utrykningspersonell og kritiske systemer. Plattformen håndterer alarmer fra alenearbeidere eller annet som trenger bistand/handling via SMS, taleoppring, GPRS/3G/4G data, WiFi, kontainnganger, RS232/485 port eller over LAN/WAN tilkobling.

 

Alarmer som mottas håndteres automatisk av Aspect Link. Dette tar kun noen sekunder og varsler direkte til de personene som trenger å vite hva som har skjedd. Dette gjør Aspect Link i stand til å behandle mange hendelser samtidig og levere disse meldingene, basert på en enkelt sett av regler direkte, til ansvarlige personers PC skjermer, mobiltelefoner, telefonlinjer etc. Kunder kan velge å få levert alarmer direkte til deres egen personell, 24/7 alarmstasjoner eller en kombinasjon av begge. Alarmer kan også rutes til ulike personer basert på skjema.

 

Aspect Link er en plattform som kan endres og tilpasses dine behov. Dets design støtter kundens nåværende behov og tilpasser seg nye behov som oppstår.

 

 

Systemoppbygging:

 

 • All hardware og software kan installeres hos kunde, være en skytjeneste, deles mellom mange avdelinger og lokasjoner eller leveres som en tjeneste om ønskelig.
 • Din investering er beskyttet. Med andre tjenestetilbydere kan man investere i deres service og produkter, men dersom de går konkurs eller avslutter tjenesten kan det være at du ikke lenger kan benytte enhetene du har brukt penger på.
 • Når en alarm inntreffer kan personell snakke direkte til personen fra deres PC eller telefon. Annet personell kan delta i samtalen som en konferansesamtale og all kommunikasjon tas opp.
 • Du kan bruke ditt eget personell som responsteam eller velge å benytte partnere som kan gi deg 24/7 service eller lage en kombinasjon av dette.
 • Bruk enhver telefon eller løsning med Isle Systems selv om de ikke er kjøpt av Isle Systems.
 • Et stort utvalg av nød/panikk/overfalls-enheter er tilgjengelig. Du er ikke begrenset til kun 1 eller 2 ulike enheter fra en leverandør.
 • Leverer alarmer direkte til personell uten en mellommann. Dette gjør prosessen raskere og beholder integriteten til alarmhendelse informasjonen. Jo flere ledd informasjonen passerer gjennom jo større er muligheten for en misforståelse.
 • Bruk etthvert karstsystemf.eks. Google, Bing, Open Street Maps, CAD tegninger, plantegninger etc.
 • Innendørs posisjonering og lokalisering kan være kritisk for en ensom arbeider som trenger bistand. Dette kan oppnås ved enten å bruke WiFi og/eller BLE signalmarkører. Lavkost BLE markører kan fungere på et klokkebatteri i opptil 3 år og gir nøyaktighet ned til 5 meter uten å behøve en dyr infrastruktur.
 • Tracking er ikke nødvendig for at systemet skal kunne lokalisere personen som utløste alarmhendelsen. Alle alarmenheter og App'er oppdaterer deres lokasjon internt i enheten og sender kun informasjonen ved en hendelse. Hvis en GPS posisjon ikke er tilgjengelig når alarmhendelsen utløses, vil siste kjente GPS lokasjon sendes automatisk. Enhetene og App'ene vil også forsøke å oppdatere lokasjonen dersom GPS signal mottas mens hendelsen pågår. Et sertifikat på at personell ikke trackes er tilgjengelig på forespørsel.
 • Systemer som kun benytter dataoverføring vil kunne risikere at alarmen ikke overføres når datasignal ikke er tilstede. Isle Systems enheter og App'er vil automatisk benytte SMS- og taleoppring dersom datasignal faller bort. Dette sørger for at alarmen overføres selv i områder med dårlig signal.
 • PPS har en funksjon som kalles Timed Personel Alerting (TPA). Denne funksjonen gjør at brukere må rapportere inn med jevne mellomrom og ved bortfall av en slik rapport vil en alarm genereres. Dette kan aktiveres med SMS meldinger eller i en App.
 • Risikonivå basert på GPS lokasjon. Alenearbeidere kan få opp informasjon om hvilket risikonivå det er på det stedet de befinner seg på og hvilke retningslinjer som gjelder - POI.

 

Isle Systems utvikler hele tiden sine løsninger og alle funksjonene beskrevet ovenfor er utviklet av Isle System. Det betyr at det kan legges til funksjoner og løsninger basert på kundens behov. Dersom dine behov ikke dekkes allerede har Isle Systems et team av utviklere som kan tilpasse løsningen for deg.

 

Teknisk info


LINKER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.